Exekuce to je kladivo na čarodějnice a Česká inkvizice dnešní doby

Exekuce a potírání vzdělání to je problém dneška. Národu učitele Jana Amose Komenckého je odpíráno vzdělání. Jak se zachová naše inteligence.

temnoProkeš Vladimír

Počet exekucí 2,5 milionu, zasáhl každého desátého Čecha

  1. Mnoho bezbranných obětí (tedy Ti, kteří v nouzi poskytli ubytování ) jen nechápavě zírá, když je kofiskován exekutorem jejich osobní majetek, který ve většině případů nemá z dlužníkem nic společného. Dlužník je vesměs osoba bez majetku protože celý život většinu výdělku odevzdávala bance, tedy té která jí poskytla půjčku na byt, domek, vybavení apod.   

Exekuční inkvizice

Život není fér a spousta z nás má podobný problém. Dluh nebo dlužníka v nejbližší rodině. Jak se zachovat když exekutor může zabavit cokoli a kdekoliv. Včetně Vašeho majetku, který nemá z dlužníkem nic společného. Jste nuceni odpírat pomoc potřebným, poskytnout azyl, přístřeší. Jak se zachovat.

že by pouto z dob minula, kdy pro  majetek a zisk byl bratr schopen zničit bratra, sestru, rodiče? Máme zde novou dobu temna?

Už od dob počátku našeho národa nás tento problém provází...

Největším nepřítelem Českého národa je on sám...

Národ učitele Jana Amose Komenského

Vzdělání jediná deviza kterou má tento národ je potlačováno. Školy jsou rušeny děti nemají přístup ke vzdělání, základní vybavení bytu jakož i počítače (dnešní nezbytnost žáka) TO VŠE JE ZABAVOVÁNO.

Jak dlouho si ještě necháme líbit aroganci moci

Každý den se setkáváme s problémy, ale poslední vývoj je alarmující. Všichni o tomto problému vědí ale nic se neřeší. Není divu firmy které věnují finance a jsou propojené na vládnoucí strany z toho těží značné zisky.

Finanční mafie napojená na vládnoucí strany má jasné cíle. Ve snaze dosáhnout na privatizaci nemocnic bylo zneužito i lékařů. Ti kteří to pochopily jsou zdrceni.

  1. Nic se nevyřešilo, úniky financí v černých dírách se zametly pod koberec, platy jsou navýšeny z prostředků na zdravotní péči. Co je nejvíc znechuťující, byli proti sobě poštváni lékaři a sestry, tedy ti kteří ještě jako poslední drželi při sobě. Vzor pomoci odhodlání a osobního nasazení v době kdy to člověk potřebuje.

Najde se deset spravedlivých?

Dokáže to změnit pár bláznů jako jsem třeba já?

Nebo se přidáš taky?

Autor: Vladimír Prokeš | středa 9.3.2011 17:00 | karma článku: 22,84 | přečteno: 2251x