Kdo jsou naši kandidáti a kandidují za sebe nebo lid

Máme čas voleb a to nejenom před volbou do krajů, senátu, ale probíhá i kampaň na funkci nejvyšší. Všechny volby provází stejná finanční i mediální selekce. Nedozvíme se o všech kandidátech a stranách na jednom místě. Máme tedy možnost zjistit jestli nám něco přinesou dobrého a jaký je jeho postoj k více než 80% nespokojeným občanům?

 Kdo nás tedy oslovuje a jak, dát své archy do prodejn knih pomůže jistě případné vlastní knize, tak možná i obchodníkovi kterému přijde potencionální zákazník,

Žijeme ve světě který ovládají finance a potom se můžeme pouze pozastavit nad skutečností veřejné prezentace toho, že si další kandidát hlasy kupuje. Vadí nám to nebo ne?

Podporu kandidáta formou šoku, i to se děje a tak nám náměstí zaplní krvavé obrázky potratů.

 

Co mi nabízí prezentace kandidátů na prezidenta, můžu si udělat svůj názor z jejich jednání s občany, z postojů a názorů. Z takovéto prezentace opravdu ne. Vás to oslovuje?

Zájemců o hrad není moc, proč jim tedy nedat všem možnost představit se v opravdové kampani, místo nerovného boje o hlasy, které nejsou volbou, ale možností k účasti ve volbách.

 

Stojí tedy pouze o naše hlasy, nebo o nás občany a naše potřeby. Zdá se že je uvidíme brzo na živo, Dostaví se tedy za svou podporou na Václavské náměstí jak je vyzvala jedna z nich?

 

Tisková zpráva: Iveta Heimová kandidátka na presidentský úřad

 

 

Otevřený dopis - Výzva k podpoře prezidentským kandidátům

 

Vážení spolukandidáti,

většina má spoustu práce se sběrem podpisů, zaslužme si je.

 

Poslední průzkumy prokázaly nespokojenost 87% obyvatel se způsobem a kroky vlády, která byla zvolena stávajícím systémem volebního zákona. Tato skutečnost donutila občany v vyjádření aktivního odporu se současným stavem a projevu nedůvěry vládě dne 12.10.2012  v 11hod. v Praze na Václavském náměstí.

 

Můj možný návrh našeho postoje .12.10.2012 padne vláda,

bylo by proto vhodné, přidat se k podpoře národa o jehož hlasy a důvěru usilujeme, přibližně stejným postupem se připojit k dosažení ráje v republice i ve světě.

To vše v zájmu nespokojených 87% obyvatel, rovnoprávně a s lidskou láskou. Abychom se připojili k těm, kteří chtějí změny,   k těm co umějí ze všeho udělat dobro, radost, laskavý humor a dobro žít.

 

Proto vás prosím o veškerou podporu tak aby nebylo zapotřebí vyhrocení protestních akcí  11-13.10.2012 a aby 12.10 byl den děkovný.

 

S poděkováním

kandidátka na prezidentský úřad Mgr.Iveta Heimová

sekretariát p. Heimové  790 323 809, 774 839 940,

mailto:heimova.nr.opava@seznam.cz

 

Autor: Vladimír Prokeš | středa 10.10.2012 13:10 | karma článku: 7,31 | přečteno: 690x
  • Další články autora

Vladimír Prokeš

Pozvánka na Zvrat

21.9.2012 v 13:29 | Karma: 5,43
  • Počet článků 26
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 964x
Postřehy ze života,sny úcta k životu a láska
to jsou věci které nám chybí.
Autor je průměrný občan, který už se nemůže
dívat na nepořádek v naší zemi.
Díky snům, štěstí a lásce, může žít dál.                                                                                                  

Má rád lidi básně a přírodu. 

Oficiální stránka - Vladimír Prokeš